Zeecontainer transport

Eén van de belangrijkste diensten van CTOB is het zeecontainertransport. Als schakel tussen opdrachtgever en ontvanger staat een gespecialiseerd team van ervaren mensen dagelijks voor u klaar. Met onze ervaren chauffeurs bieden we u de mogelijkheid om zowel Nationaal als Internationaal transporten uit te voeren in nagenoeg alle containertypen: 20, 30, 40, 45ft, High Cube, Open Top, Flat Rack, Reefer containers. Onze vloot is voor het grootste deel actief vanuit de haven van Antwerpen. Daarnaast worden de havens van: Gent, Zeebrugge, Terneuzen, Vlissingen en Rotterdam regelmatig aangedaan.

Lees meer

Agribulk transport 

Het agribulk transport wordt verzorgd door inzet van kieptrailers, kiep-combi’s, onderlossers, walking floor opleggers en afzetcontainers. U moet hierbij denken aan goederenstromen als granen, graszaden, aardappelen, uien en suikerbieten. Met jarenlange kennis en ervaring voeren wij deze transporten uit onder het kwaliteitsbeheerssysteem GMP+.

Lees meer

Kippertransport

Deze dienst betreft het vervoer van grondstoffen voor industrie en wegenbouw. Voertuigen als 8x6 en 8x4 worden hiervoor ingezet.

Lees meer

Stukgoed

Een kleiner deel van onze vloot is actief in het vervoer van stukgoed. Uw pallets, kisten, big bags e.d. zijn bij onze chauffeurs in vertrouwde handen. Daar waar een combinatie gemaakt kan worden met onze op- en overslag dienst, proberen wij onze klanten op een zo efficiënt mogelijke manier van dienst te zijn.

Lees meer

Gladheidbestrijding

CTOB Multilogics zorgt voor al meer dan 45 jaar voor ijsvrije wegen en bedrijfsterreinen  in Zeeuws-Vlaanderen, Walcheren en Noord-Beveland. Gladheidbestrijding behoort tot goed en veilig terreinbeheer. Denk aan preventief strooien van zout tijdens de vorstperiode en het schuiven van sneeuw.

Lees meer

Neem contact met ons op.

+31(0)117-381534

Waar vindt U ons.

Bekijk route