Zeecontainer transport

Eén van de belangrijkste diensten van CTOB is het zeecontainertransport. Als schakel tussen opdrachtgever en ontvanger staat een gespecialiseerd team van ervaren mensen dagelijks voor u klaar. Met onze ervaren chauffeurs bieden we u de mogelijkheid om zowel Nationaal als Internationaal transporten uit te voeren in nagenoeg alle containertypen: 20, 30, 40, 45ft, High Cube, Open Top, Flat Rack, Reefer containers. Onze vloot is voor het grootste deel actief vanuit de haven van Antwerpen. Daarnaast worden de havens van: Gent, Zeebrugge, Terneuzen, Vlissingen en Rotterdam regelmatig aangedaan.

Geconditioneerd reefertransport
Een aanzienlijk deel van onze vloot is voorzien van een genset zodat de juiste temperatuur van geconditioneerde goederen kan worden gewaarborgd.

ADR- en afvalstoffenvervoer
Een deel van onze vloot is inzetbaar voor het vervoer van ADR- en waste containers. Afvalstromen als bv. oud papier en glas, maar ook andere disposals vertegenwoordigen een aanzienlijk deel van de jaarlijkse stroom. De wettelijk verplichte ADR-veiligheidsadviseur is in-house aanwezig .

Trailer-koppelsysteem:
Voor consistente trafieken kan het voordelen bieden om gebruik te maken van een wisselsysteem. Hierdoor wordt de leverbetrouwbaarheid verhoogd en wachtkosten vermeden. Tevens heeft de ontvanger meer tijd om de container te laden/lossen.

Wenst u meer informatie? Contact.

Neem contact met ons op.

+31(0)117-381534

Waar vindt U ons.

Bekijk route